Lady Gaga - Poker face

Hejsan! I skolan på musiken så ska vi lära oss att sjunga eller spela låten Poker face av Lady Gaga!!! Och i min grupp så går det inte så bra......
Just det, det finns även en parody av Poker face och den heter Outer Space den är nedanför Poker face.
Poker face:



Outer space (Parody på Poker face):




// Zoe

!!!Sommartid och earth hour!!!

Godmorgon! Just nu är jag lite trött men jag fick faktiskt sova en timme mindre i natt eftersom att man skulle ställa fram klockan. Så nu är det sommartid i Svergie! Det är tur att snön håller på att smälta (iallafall hos mig). Men just det! Det var ju Earth hour  igår!! Min familj släckte alla lampor i huset och tände några ljus, det var jätte mysigt! Och när jag gick lite ut för att se om mina grannar släckte då såg jag 3 hus som hade tänt i sitt hem!!!! (Jag kollade inte så noga men det var säkert mer än 3 hus i mitt kvarter som hade tänt). Jag iallafal tycker att det även är mysigt med Earth hour, eftersom att man då kan ha lite familje mys med några ljus tända!

Och här är  min fråga:

Släckte ni???

Det gjorde och jag ska göra det nästa år igen!

// Zoe

Skriv ditt eget namn med........

Hejsan jag har lite tråkigt så jag provar att skriva mitt namn med........

skriv ditt namn med lillfingret: Zandrha
skriv ditt namn med armbågen: Zandrhha
skriv ditt namn med pannan: swqanheer4eyhqw
skriv ditt namn med foten: Zancdfhazs
skriv ditt namn med näsan: Zandrha
skriv ditt namn med hälen: Zanhbgddrhgasw
skriv ditt namn med tänderna:  tvxzzu4f5bucr
skriv ditt namn med örat: b  a bhgd 


Så gick det för mig! Testa själv, kankse går det bättre för dig???

Denna sak fich jag från: djurtilda.blogg.se

// Zoe

Ps! Jag gjorde så att jag fick äta våfflor igår!!!

// Zoe

Våffeldagen

Hejsan! Jo idag är det våffeldagen, och jag ska försöka tvinga mamma att göra våfflor till middag. Men hon säger bara att det kan jag ta till efterätt!!! Men jag ska försöka övertala henne.
Och visste ni att våffeldagen igentligen heter vårfrudagen???

Ska ni äta våfflor idag??

// Zoe

Engelska prov! (Och andra viktiga saker)

Hejsan igen! Hade engelsak prov idag! (Glömde skriva det förut). Vi hade prov på gramatiken och för mig gick det såder.... vi skulle skriva t.ex. big, bigger, the biggest och då skulle vi skriva:
fat, fatter, the fattest men jag kom verkligen inte på att det skule varadet så då gav jag provet till fröken och när jag satt mig ner och läste så efter fem minuter så bara: MEN AAAAAA!!!! (DÅ kom jag på det)

Här kommer några viktiga dagar:

Vårfrudagen  (Våffeldagen) - 25/3
Earth hour (Jordens timme) - 27/3 20.30 - 21.30
Skärtorsdan (Första april) - 1/4
Långfredag (Påsk) 2/4

Ska ni göra något speciellt under det här dagarna?? Komentera gärna det!!!




Tingeling (Melodifestivalen 2009)

Hejsan! Jo här kommer en låt från Melodifestivalen 2009:




// Zoe

Jaaaaa!!!!!

Hejsan! Idag när  jag var på drama så gick jag och två andra in i rekvesita rummet (Vi skulle kolla där lite grann)Och när jag kommer in så ser jag en begie keps och då tänkte jag: Hm.... Undra om det är min gamla keps som jag glömmde förra gången hära på kulturskolan??

Sedan så tog ena kompisen upp kepsen och provade den och då sak den andra:

- Men... Det där är Zandrhas keps! (Altså min)

Då tog jag den och kollade om det stog '' Hallen'' och ett telefonnummer och det stog det! SÅ då sa jag till min drama lärare att det var min keps och då fick jag den!!!! Det var min favorit keps så jag har letat efter den jätte mycket!!!!!!! :)

// Zoe

Tråkigt

Hejsan! Just nu så har jag tråkigt men snart så ska jag gå och lägga mig! Det ska bli skönt jag är ändå lite trött.....

// Zoe

Kärlektmums

Hejsan igen! Jo nu så har jag bakat Kärleksmums!

Här kommer en bild på hur den ser ut:





Om du vill ha receptet så finns det på recept.nu

// Zoe

Nyss vaknat!

Hejsan! Bara så ni vet så vaknade jag nyss (ca:10.30) och snart så ska jag äta frukost och sedan baka kärleksmums! (Även chokladmuffins ifall jag hinner) Aja..... ha en trevlig morgon  nu!

// Zoe

Take on me

Hejsan igen! Jag har varit inne på bloggdesigne och lärt mig om hur man lägger upp youtube klipp på sin blogg så detta är bara ett test med låten Take on me.




// Zoe

Kista

Hejsan! Jag har inget att göra nu så nyss så var jag inne på facebook men nubloggar jag lite grann istället. Aja... idag var jag i Kista med mamma och kollade lite runt, det vart jobbigt sen eftersom att det var så varmt där inne så då tog jag av mig min jacka och sen när vi skulle ut så började jag frysa!!! Men idag har det varit såder kul. Och imorgon så ska jag baka kärleksmums!!!!

// Zoe

Godmorgon!

Godmorgon allesammans!!! Det är faktiskt första inläget som jag skriver på morgonen. Snart så ska jag äta frukost och det blir mini bagetter (Vet ej hur det stavas)

Men vad ska ni äta eller har ätit till frukost???

Klassens timme

Hejsan! Idag hade vi ''Klassens timme''  och då var det jag, Kiky, Mathilda och Jonas som fixade det! Egenkligen skulle Håkan hjälpt till men det gjorde han inte så vi blev arga på honom. Det vi gjorde på '' Klassens timme'' var att vi hade en liten konser med 4bidrag och så lyssnade vi på musik. DEt var meningen att vi skulle leka några lekar men vi hann inte med det.  Men det roligaste var i slutet då Jonas tryckte en tårtbotten med bara grädde mitt i Kikys ansikte!!!  Fast såklart var det redan planerat så båda hade gått med på det. Och efter så fick vi såklart städa efter oss men det var det värt! Grädden komm bara lite överallt i klassrummet......

Aja.... ha en trevlig helg!

// Zoe

Ps. Har bara lust att skriva att Zoe är mitt andra namn så ni vet!

// Zoe


♥ Earth Haour ♥

Hejsan!  Jo jag snackade om Earth Hour... som jag tycker är det så att det värkade vara lite mer reklam förra året eller vad tycker ni??? Den enda reklamen jag har sett om Earth Hour är på mjölkpaketet och på mcdonalds brikorna!
Earth Hour är den 27Mars 2010 Kl. 9.30 - 20.30. Kommer ni att släcka??? Det kommer jag!


// Zoe

Haloo!

Sorry Att jag har inte bloggat på jätte länge! Har saknat er alihopa som läser oss! Men ialafal jag ska flytta den 1 juni!

Tjhohohohoh! Det ska bli jätte kul!

Jag har fått minna twilight bocker på lettiska nu och är på 3 boken!!Det är skitt bra!Fas några i skouterna säger att Harry Poter är micket bättre!

Men jag har bara sett Harry Poter filmerna!

Hej så länge!

Kiky

Earth Haour!!!

Hejsan! Ni kommer väl ihåg Eart Haour??? Nåja jag ville bara säga att det är lördagen den 27mars 2010 kl: 20.30 - 21. 30

Ni kan gå in på:


http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1277365-anmal-dig-till-earth-hour-2010-har

(Ledsen att man bara inte kan trycka på texten men jag vet inte hur man gör!)

Alice i underlandet!!!!

Hejsan! Nu har vi bestämt att vi ska se Alice i underlandet 3D med våran klass!!! Det ska bli jätte kul, men vi har inte bestämt när vi ska se den. Men jag  längtar!!!!


Tyvärr så har jag ingen bild jag kan visa er men gå in på :

http://www.sf.se/filmer/film/10003097/Alice-i-Underlandet-3D-eng-tal


Aja....

Hej då!!!

// Zoe



Har ej bloggat på ett tag......

Hejsan! Ledsen att jag inte har skrivit något i bloggen på länge Men det har varit sportlov för mig och de. Men iallafall så har jag varit och åkt skidor jätte mycke under denna vecka!! DEt har varit jätte kul. Jag åkte uppe i kungsberget och i torsdags så vare kvällsåkning så då åkte jag och pappa på kvällen. Det var ganska bra för på kvällen var det nästan ingen kö!!! På dagarna är det ju såklart köigt...... Men nu är jag hemma och har det skönt fast..... imorgon ärde skola!!!!!! Längtar tills på Tisdag och till påsklovet!!!

Man kankse kan förstå varför jag längtar till påsklovet men kankse inte till tisdag?? Jo det är så att på tisdag så fylle min mamma år!! Och pappa ska ge både mig och mamma en födelsedagspresent (Jag fyller år på påsklovet så min present blir i förskott)

Aja... Hej då!!

// Zoe

GLAD, GLAD, GLAD!!

Jaaaa! Ämntligen större lägenhet!!
Jag är så himmla glad över det att jag ska flytta några hus bort till Gustavavägen193!
Det ska bli så himmla kul!! Jag ska flytta ditt typ nångång i Juni!!!


Thjoohohohohohooooo!!


:)

RSS 2.0