Påskblommor, Twilight och godis i skolan!!!!

Hejsan! Nu har vi börjat sälja påskblommor igen ( sålde det förra året ), pengarna går till vår klasskassa. Vi ska åka på klassresa efter skolavslutningen altså på sommarlover, vi ska åka till Ängsholmen ( eller vad det nu heter ). Och om vi säljer på 3000 så får vi en biobiljet.

Föresten! Tycker du om Twilight? Tycker du om Robert Pattinson? Om du gör det så kan du nu ladda ner din egen lilla Robert Pattinson ( eller skriva ut )
Markera detta ↓


http://rabiscopop.virgula.uol.com.br/wp-content/uploads/2010/02/Pattinson_IMPRESSAO.jpg

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Idag i skolan så hade vi haft ett Reklamprosekt och min grupp gjorde en affisch ( Dom flesta andra gjorde en film ) Men aja..... Alla hade lämnat in sinn reklam för en tandkräm och sedan så skulle fröken utse vilken reklam som var mest säljande 1 för affisch och 1 för film.Det var 2affischer ( +min grupp ) Och9reklamfilmer. Det som var roligt var att min grupp vann för affischen!!! Vårt pris var godis och ett diplom!!!  Fast vi fick inte äta godis i skolan. Och innan på morgonen 2 lektionen bjöd en annan fröken oss på 2gelehjärtan var!!! ( Det var säkert en sen alla hjärtansdag present )

Aja..... hur som helst hej då!!!

// Zoe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0